.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

استیضاحزنگنه ، کلیدخورد.

 

جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، امروز با تدوین طرحی ، خواستار استیضاح وزیر نفت شدند.

جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، در حاشیه جلسه امروز قوه مقننه با تدوین طرحی ، خواستار استیضاح وزیر نفت شدند و در حال جمع‌آوری امضا برای آن هستند.

طرح استیضاح که در 7 بند تدوین شده ، به ‌شرح زیر است :

هیئت رئیسه محترم ، خواهشمند است : در اجرای ماده 221 آئین ‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی ، درخواست استیضاح اینجانبان ، از آقای زنگنه وزیر نفت ، به موضوع  ذیل را ، جهت رسیدگی  ، ذبه  کمیسیون تخصصی ذی‌ ربط ، ارجاع فرمایید       :

 

 

محورهایاستیضاح:

** مدیریت ناکارآمد و صدمه به کشور

** عدم تحققق قولها و آنچه در برنامه آمده است .

**  از دست دادن بازار گاز منطقه و لطمه به منافع ملی کشور

** از بین بردن زیرساخت‌های منابع انسانی وزارت نفت

**  رها نمودن میادین مشترک ، برای کشورهای رقیب

 **عدم تحقق افزایش تولید نفت ، طبق برنامه ارائه‌شده

** موضوع توتال ، کرسنت ، قرارداد پاکستان ، عمان ترکمنستان و

 

شرحکلیات:

 

مدیریت مهندس زنگنه و تیم غیرنفتی وی ، که با حضور ایشان ، وارد وزارت نفت شده‌اند ، باعث هدررفت منابع ملی کشور، خام‌ فروشی ، از دست دادن بازار گازی منطقه ، رها کردن مخازن مشترک به همسایگان ، حذف نیروهای کارآمد و به‌ کارگیری دوستان  و آشنایان خود و از همه مهمتر باعث ، لکه دار کردن آبروی نظام ، در مقابل بیگانگان و دیگر کشور های دشمن منافع و عزت ایران ، شده است .

 



:: بازدید از این مطلب : 335
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : یک شنبه 29 ارديبهشت 1398
.

حضور فرمانده کل سپاه ، در صحن غیر علنی مجلس

 

فرمانده کل سپاه ، صبح امروز به مجلس رفت تا به تحلیلی صحیح  از جنگ روانی آمریکا ، در روزهای اخیر و ارائه گزارشی از توان دفاعی کشور به نمایندگان مجلس بپردازد.

صبح امروز، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه به همراه فرماندهان نیروهای زمینی و هوافضای سپاه به جمع نمایندگان مجلس رفت ، تا پشت پرده‌های جنجال‌های تبلیغاتی چند روز اخیر رسانه‌های خارجی و برخی رسانه‌های داخلی ، در رابطه با اعزام ناو هواپیمابر به خلیج فارس را برای نمایندگان ملت ، تشریح کند.

 

از سال 1386 به این سو ، بر اساس تقسیم کاری که بین ارتش و سپاه صورت گرفت ، مسئولیت بر قراری امنیت در خلیج فارس و تنگه هرمز بر عهده سپاه گذاشته شده است و اگر قرار باشد نیرویی  درباره تحرکات آمریکا ، در خلیج فارس و توان دفاعی کشور برای مقابله احتمالی با آمریکا توضیحی دهد ، فرماندهان سپاه پاسداران هستند.

 

حضور فرماندهان نیروهای زمینی و هوا فضا  در این جلسه نیز ، می تواند به این دلیل باشد که هر دو این نیرو‌ها ، در دفاع از خلیج فارس نقش دارند. نیروی زمینی در  دفاع از سواحل خلیج فارس نقش ایفا می‌کند ، نیروی هوافضای سپاه نیز وظیفه پدافند هوایی از آسمان این منطقه را برعهده داشته وموشک‌های بالستیک ضد کشتی ، مانند : موشک‌های خلیج فارس و هرمز هم در اختیار این نیرو است.

 بر اساس اظهارات نمایندگان ، سردار سلامی به درخواست خود و برای روشنگری درباره پشت پرده تحرکات و عملیات روانی دشمن در منطقه ،  به جلسه غیرعلنی مجلس رفته است تا تحلیل درستی از تحرکات دشمن در منطقه و همچنین توان دفاعی سپاه را به نمایندگان ارائه کند.

 

طی هفته‌ اخیر، آمریکایی‌ها جنجال تبلیعاتی فراوانی را پیرامون اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن و بمب‌افکن‌های بی 52 به خلیج فارس به راه انداخته‌اند و در این بین برخی رسانه‌‌های داخلی هم ، به در همراهی با رسانه‌های خارجی به دنبال آن هستند ، تا این تحرکات نظامی آمریکا را آرایش جنگ ، دولت دونالد ترامپ برای حمله به ایران تلقی کنند.

.

نمایندگان مجلس می‌گویند ، سرلشگر سلامی در این  جلسه غیرعلنی به ، صورت مشروح و با دلایل مستدل ، تاکید کرد که تمام این تحرکات ، جنبه روانی دارد و آمریکا  نه می‌تواند و نه می‌خواهد جنگ جدیدی را آغاز کند.

 

بر اساس اظهارات نمایندگان مجلس ، سرلکشر سلامی در این جلسه ، حضور ناوگان آمریکا در خلیج فارس را ، امر عادی طی سالیان گذشته تلقی کرده و اعلام کردند : اعزام ناو جدید آمریکایی ، بر اساس برنامه ‌ریزی قبلی بوده و چیز جدیدی نیست. سردار سلامی در این جلسه ، همچنین تاکید کرده است که سپاه و سایر نیروهای مسلح ، از اشراف بالای اطلاعاتی بر نیروهای آمریکایی در منطقه ، برخوردار هستند و هرگونه تحرک واقدام نیروهای آمریکایی از دید نیروهای مسلح جمهوری اسلامی مخفی نیست.

 

علاوه بر این فرمانده سپاه اعلام کرده است آسیب پذیری بالای ناوهای هواپیمابر آمریکا مانع از آن می‌شود که آمریکایی‌ها چنین ریسکی انجام دهند و اقدام نظامی علیه ایران انجام دهند.

اما بررسی اقدامات و اظهارات مقامات آمریکایی به خوبی نشان‌ می‌دهد که هدف آنها از اعزام ناو به خلیج فارس چیزی جز یک جنگ تبلغاتی و جنگ روانی و رو آوردن به حربه قدیمی ایجاد دوگانه جنگ و صلح نیست.

 

اقدامات اخیر آمریکایی‌‌ها ، از دوجنبه نظامی و سیاسی قابل بررسی است. از جنبه نظامی  ، باید گفت : که آمریکایی‌ها حداقل طی یک دهه اخیر به جز مواردی معدود ، همواره ناو هواپیمابر ، در خلیج فارس داشته‌اند و اعزام دوباره ناو آبراهام لینکلن به این منطقه چیز عجیبی نیست.از سوی دیگر ، اگر امریکایی‌ها بخواند آرایش جنگی در مقابل ایران بگیرند ، باید ناوگان و نیروهای مستقر در پایگاه‌های منطقه‌ای شان را از برد موشک‌های ایران خارج کنند که تا کنون هیچ یک از این اقدامات از سوی آمریکایی‌ها صورت نگرفته است.

.

همچنین قدرت نفوذ منطقه‌ای ایران آمریکا را در شرایطی که بتواند جنگی را در منطقه غرب آسیا علیه ایران آغاز کند قرار نمی‌دهد.

 

به لحاظ سیاسی ، هم آمریکایی‌ها طی چند روز اخیر با لحنی متفاوت از کشوری که آرایش جنگی به خود گرفته است با ایران سخن گفته‌اند. مقامات آمریکایی‌ در نامه‌ای به مقامات کشورمان ، به صراحت اعلام کرده‌اند که به هیچ وجه قصد حمله به ایران را ندارند. کارشناسان می‌گویند : این موضع آمریکا ، بیش از آنکه ناشی از اختیار آنها باشد ، ناشی از عدم توانمندی آمریکا برای آغاز جنگ با ایران است.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : یک شنبه 22 ارديبهشت 1398
.

رسانه آمریکایی : ایران در شرایط باج‌خواهی یا زور مذاکره نمی‌کند.

 

یک رسانه آمریکایی ، به نقل از کارشناسان بین‌المللی ، به این نتیجه رسیده است که ، ایران در شرایط باج‌خواهی یا زور مذاکره نمی‌کند.در گفت ‌وگو با یک رسانه آمریکایی ، کارشناسان سیاسی ، تحریم‌های جدید آمریکا علیه صنایع فلزات ایران را «تحریک‌آمیز» توصیف کرده ، اما ضمن اذعان به ناکارآمدی آنها ، در رسیدن به اهدافشان گفته‌اند : که ایران ، در شرایط باج‌خواهی یا زور مذاکره نخواهد کرد.  

 

جارت بلانک ، عضو اندیشکده کارنگی در گفت‌وگویی روز شنبه با وبگاه شبکه خبری «سی‌ان‌بی‌سی» می‌گوید : تحریم‌های جدید آمریکا علیه صنایع فلزات ایران و اعزام یک ناوگروه به منطقه خاورمیانه ، اقداماتی هستند که تعمداً تحریک‌آمیزند. 

بلانک گفت : که این تحریم‌ها علاوه بر هدف قرار دادن درآمدهای ناشی از صادرات برای ایران ، به دنبال اثرگذاشتن بر بخش زیادی از مشاغل ایران و ایجاد بی‌ثباتی در این کشور ، از طریق ایجاد مشکلات معیشتی برای طبقه متوسط جامعه است. 

ترامپ روز چهارشنبه ، با صدور یک فرمان اجرایی ، تحریم‌های جدیدی علیه فلزات صنعتی ایران اعمال کرد. این بخش از اقتصاد ایران بعد از نفت ، دومین منبع درآمد برای این کشور محسوب می‌شود. دولت آمریکا قبل از این اقدام از اعزام یک ناوگروه و چند بمب‌افکن به منطقه خاورمیانه خبر داده بود. 

بلانک گفت : که دولت ترامپ یا دست‌کم برخی از عناصر در دولت او، می‌خواهند ایران را تحریک کرده و به نقض توافق هسته‌ای برجام وادار کنند. انجام این کار، شانس بازگشت به این توافق حتی در صورت روی کار آمدن یک رئیس‌جمهور دموکرات در آمریکا را از بین می‌برد.

 

این تحلیلگر گفته که ،  دولت فعلی آمریکا تصور می‌کند که فشار اقتصادی ، می‌تواند به تغییر حکومت ایران منجر شود. اما پیش‌بینی کرده که آمریکا در این هدف ناکام خواهد ماند : «وقتی که شما می‌خواهید ، سیاستی را تغییر دهید که از اهمیت حیاتی برای منافع امنیت ملی یک کشور ، برخوردار نیست و سیاستی که حکومت آن را برای بقای خودش ضروری نمی‌بیند ، فشار اقتصادی ابزار بسیار بسیار موثری است.

او در ادامه تصریح کرده که ، در نتیجه فشارهای اقتصادی ، برخی بازآرایی‌های قدرت ، در میان عناصر حکومت ایران محتمل‌تر است تا تغییر کامل حکومت. بلانک همچنین گفته که نتایج سیاست‌های فشار مطلوب آمریکا یا متحدان این کشور نخواهد بود.  

 

«هنری رم» ، تحلیلگر شرکت «اوراسیا گروپ» گفته : تصمیم دولت ایران ، برای کاستن از برخی تعهداتش ، ذیل توافق هسته‌ای برجام اقدامی نیست که ایران را فوراً به سمت ساخت سلاح هسته‌ای پیش ببرد ، اما سرآغاز تحولات جدیدی میان ایران و آمریکا است. 

دانشگاه مطالعات اروپا در دانشگاه هنگ ‌کنک می‌گوید : در آمریکا این احساس وجود دارد ،  که ایران فقط به «زبان زور» پاسخ می‌دهد ، در حالی که در پایتخت کشورهای اروپایی ، این احساس ایجاد شده که  ، ایران در شرایط باج‌ خواهی یا زور ، مذاکره نخواهد کرد.

 



:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : شنبه 21 ارديبهشت 1398
.

اولین پهپادهای ایرانی ، چگونه و چه ‌زمانی ساخته شدند؟

 

اولین پهپادهای ایرانی ، در دوران دفاع مقدس و با هدف شناسایی مواضع دشمن ساخته شدند.

اگرچه از سال‌ها پیش از جنگ ، پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور (پهپاد) ، به‌عنوان ابزار اطلاعاتی در ارتش‌های جهان از جایگاه خاصی برخوردار بودند ، اما در ارتش ایران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی محلی از اعراب نداشتند و گفته می‌شود که چند فروند از پهپادهای هدف ، در یکی از پایگاه‌های نظامی دیده شده که در دوران دفاع مقدس هیچ مأموریتی از خود نشان ندادند.

 

ضرورت به‌کارگیری پهپادهای شناسایی ، دقیقاً از روزی مطرح شد که فرماندهان جبهه‌های جنگ با چالشی به‌نام محدودیت پروازی هواپیماهای شناسایی RF4 ارتش روبه‌رو شدند و از عکس هوایی ، به‌عنوان مهمترین و قابل اتکاترین وسیله کسب اطلاعات و شناخت موقعیت دشمن در صحنه نبرد ، محروم شدند.

 

به‌دنبال تحریم‌های اقتصادی ــ تسلیحاتی ، نیاز جبهه‌های جنگ به عکس هوایی و نگرانی فرماندهان از نبود وسیله جایگزین ، نیروهای مؤمن ، متعهد و جوان مراکز تحقیقاتی دانشگاهی بر آن شدند تا در جهت تأمین جایگزینی ، برای آن به‌فکر چاره باشند و قرار داشتن کشور در تحریم‌های اقتصادی ــ تسلیحاتی ، آمریکا و دنیای غرب از یک طرف و تصویب عملیات استانچ1 علیه جمهوری اسلامی ، امکان دستیابی به پهپادهای نظامی را برای نیروهای مسلح ایران طولانی و یا غیرممکن ساخته بود ، که رزمندگان برای تأمین آن هدف مجبور به ساخت و ارتقای هواپیماهای مدل شدند.

 

واحد اطلاعات عملیات قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) ، محوری‌ترین قرارگاه عملیاتی سپاه که کار ساماندهی ، هدایت و طرح‌ریزی عملیاتی قوای اسلام علیه نیروهای اشغالگر بعثی را به‌عهده داشت در سال 1362 گرفتار چالشی مهم در زمینه کسب اطلاعات از مواضع دشمن شد. این واحد که از روش‌های گوناگون از جمله عکسبرداری هوایی توسط هواپیماهای RF4 و RF5 ارتش جمهوری اسلامی ، گروه‌های پیاده شناسایی ، شنود مخابراتی و تخلیه اطلاعاتی اسرای جنگی به کسب اطلاعات از دشمن اقدام می‌نمود ، در سال 1362 پس از جلسه مشترک فرماندهان ارتش و سپاه و اعلام فرمانده نیروی هوایی ارتش مبنی بر وضع محدودیت پرواز برای هواپیماهای RF4 به‌دلایل مختلف از جمله کمبود هواپیما و پرمخاطره بودن این نوع پروازها ، فرماندهان جنگ را به‌دنبال یافتن وسیله یا روش جایگزین رهنمون کرد.

 

اگرچه خاستگاه اولیه ساخت پرنده‌های بدون سرنشین ، با رویکرد شناسایی و عکسبرداری هوایی مشخص و روشن نیست ، اما قدر مسلم این است که ابتدا شهید چمران در وزارت دفاع و سپس جهادهای دانشگاهی دانشگاه اصفهان ، دانشگاه صنعتی اصفهان ، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه شیراز ، گام‌های اولیه را برای تأمین آن هدف برداشته‌اند که به‌لحاظ دستیابی دانشگاه اصفهان به موفقیت‌هایی ، روند پیگیری ساخت ، تولید و بهره‌برداری اطلاعاتی تا تشکیل یگان پهپاد در سپاه از آنجا آغاز شد.

 

نیاز قرارگاه خاتم به اطلاعات از عمق نیروهای دشمن ، که تأمین آن توسط نیروهای پیاده شناسایی قابل اتکا نبود ، از یک طرف و عدم تأمین عکس‌های هوایی توسط ارتش از طرف دیگر، نیاز به این پرنده را شدیدتر کرد.

با انجام موفقیت‌آمیز اولین تست عملیاتی توسط این هواپیمای ساخت جهاد دانشگاهی دانشگاه اصفهان در نزدیکی جزیره ماهی ، تحت نظر فرماندهان قرارگاه خاتم ، امید به جایگزین شدن این پرنده‌های بدون سرنشین به‌جای هواپیمای RF4 پررنگ ‌تر شد و به‌دستور فرمانده سپاه تشکیل گردان رعد ، گردانی اطلاعاتی با هدف تأمین عکس هوایی ابلاغ شد. این گردان ، با استقرار در شهر اهواز و سپس در پادگانی در نزدیکی جبهه‌های جنگ ، به گسترش ساختار و سازمان پرداخت و تلاش کرد ، جای عکس‌های هوایی ارتش را برای فرماندهان سپاه پر کند.

 

اگرچه این گردان هیچگاه ، ساختاری هم‌عرض نام خود تا پایان جنگ نیافت ، اما با ساخت انواع هواپیماهای بدون سرنشین ، هم در نوع مأموریت هم در جغرافیای عملیاتی و هم در تنوع مأموریتی گسترش یافت و به اکثر نیازهای عملیاتی ، حتی فراتر از عکس‌های هوایی ارتش برای طرح ریزی عملیات آفند و پدافند سپاه و ارتش پاسخ داد.

 

 

مزیت‌های عکس‌های هوایی گرفته‌شده توسط پهپادهای سپاه هم بر عکس‌های هوایی RF4 و هم بر شناسایی‌های زمینی، فرماندهان را بر آن داشت که از این عنصر نوپا اما مؤثر و راهگشا حمایت و جایگاه ویژه‌ای در طرح‌ریزی عملیاتی برای آن باز کنند، به‌طوری که برخی از فرماندهان اجرای عملیات را موکول به دیدن عکس‌های هوایی پهپادها می‌کردند.

 

مزیت‌های عکس‌های هوایی گرفته‌شده توسط پهپادهای سپاه ، هم بر عکس‌های هوایی RF4 و هم بر شناسایی‌های زمینی ، فرماندهان را بر آن داشت که از این عنصر نوپا اما مؤثر و راهگشا ، حمایت و جایگاه ویژه‌ای در طرح ‌ریزی عملیاتی برای آن باز کنند.

 

سادگی در ظهور عکس‌ها ، به‌ وفور بودن آن‌ها و مهمتر از همه به ‌روز بودن این نوع عکس‌ها در برخی از موارد تا رده گردان را پوشش می‌‌داد و در توجیه عملیاتی منطقه بسیار قابل اتکا می‌نمود. وضوح بالای عکس‌ها ، عکس‌برداری با نماهای نزدیک ، عکسبرداری چند زوایه‌ای از یک منطقه مورد نظر، گستردگی مناطق عکسبرداری‌شده ، سرعت عمل در عکسبرداری تا بهره‌برداری ، کم‌هزینه بودن پروازها ، عدم نیاز به مهارت ویژه برای تفسیر عکس‌ها ، از ویژگی‌های مهم عکس‌های هوایی پهپادها به‌حساب می‌آمد که خیلی زود ، این گردان را مورد توجه قرار داد.

 

تأثیرات نظامی پهپادها ، چه در آفند و چه در پدافند از برجستگی‌های این یگان بود که برخی از آن‌ها عبارتند از: کمک به بازنویسی نقشه‌های نظامی ، کمک به کاهش تلفات انسانی ، کمک به تقاطع اطلاعاتی ، کمک به اهداف عملیاتی هوانیروز، انجام عملیات روانی علیه دشمن ، انجام عملیات فریب ، تکمیل‌کننده و تصحیح‌کننده شناسایی زمینی ، کسب اطلاعات از مناطق غیرقابل دسترس ، ایفای نقش در تک و پاتک ، شناسایی میادین مین و مواضع انتخابی دشمن و... .

 

آنچه توانست یگان پهپاد را در طول دوران دفاع مقدس ، هر روز بیش از پیش مورد توجه قرار دهد و سهم بیشتری از کسب اطلاعات از دشمن را در حوزه طرح‌ریزی عهده‌دار شود ، علاوه بر سخت‌کوشی ، از‌جان‌گذشتگی و ایثار کادر فنی و پروازی آن ، نوآوری و اتکا بر دانش بومی بود.

 

نیروهای پهپاد ، با ارتقای توانمندی پهپادها چه در زمینه عمق پروازی و چه در وسعت میدان عکسبرداری ، ابتکارات و نوآوری‌های مختلفی را تجربه نمودند ، که می‌توان به ابتکار در ارتقای موتور و بدنه ، ارتقا در کاربری انواع دوربین‌های عکسبرداری در پرنده‌ها ، ساخت و تولید لانچر ، اسکیت و... اشاره کرد.

 

حجم روزافزون مأموریت‌های ابلاغی قرارگاه عملیاتی خاتم از یک طرف و لزوم ساخت هواپیماهای جدید با قابلیت بالاتر، از طرف دیگر هرگز به پهپاد امکان جدا کردن آموزش و عملیات را تا پایان جنگ نداد و این یگان با حفظ توانمندی رزمی ، انواع آموزش‌های فنی و خلبانی را در خلال عملیات‌ها و مأموریت‌ها به‌انجام می‌رساند.

 

راه‌اندازی پهپاد در غرب کشور ، قبل از اینکه ترجمان توسعه ساختار و سازمان پهپاد به‌حساب آید ، بیانگر گستردگی نیاز واحد اطلاعات به این یگان بود.

 

گردان رعد ، با ارتقاء سطح دانش پروازی و با موفقیت در ساخت انواع هواپیمای بدون سرنشین ، تحت عناوین تلاش 1 و 2 و 3 هواپیماهای مهاجر و... خیلی سریع به یگان پهپاد، ارتقاء سازمان یافت و توانست با تصویربرداری از مناطق تحت اشغال دشمن ، نقش بی‌بدیل خود را در عرصه اطلاعات ثبت نماید. قرار گرفتن کشور در تحریم‌های ظالمانه اقتصادی و نظامی توسط ابرقدرت‌ها در هشت سال دفاع مقدس ، علاوه بر اینکه دستیابی ایران به هواپیماهای بدون سرنشین را غیرممکن می‌ساخت ، مسیر دستیابی حتی به قطعات تجاری هواپیماهای مدل را نیز دچار مشکل کرده بود. با این پیشینه یگان پهپاد اقدام به نوآوری در ساخت پرنده‌های مدل ، با قابلیت نظامی اعم از عکسبرداری هوایی ، تهاجمی ، خودانهدامی ، هدف و... کرد و در طول جنگ ، با تولید و بهره‌برداری از هواپیماهای مدل «تلاش» و «مهاجر» ، سهمی در خور در اطلاعات عملیات ایفا کرد.

 

موفقیت در صنعت ساخت و به‌کارگیری اطلاعات پرنده‌های بدون سرنشین ، با امور حفاظتی باعث شد که تا سال 1366 دشمن از کارآیی این پرنده‌ها بی‌خبر بماند و به‌دلیل ساختار ساده آن‌ها ، نتواند حتی یکی از آن‌ها را با انواع جنگ‌افزارهای خود ساقط کند.

 

پس از عملیات خیبر در سال 1362، بنیاد هریتیج آمریکا ، طرحی را مبنی بر از بین بردن اصل امید به ریگان رئیس جمهور آن کشور ارائه کرد ، این سیاست به منزله تشدید فشار به ایران و ناامیدکردن از دست‎یابی به پیروزی در جنگ بود. این سیاست بر چند اصل استوار بود ، که یکی از اصول آن اجرای عملیات استانچ با هدف جلوگیری از فروش سلاح به ایران بود. این عملیات از پائیز 1983 به‌فرماندهی ویلیام اشنایدر دستیار امور خارجه آمریکا در مسائل امنیتی شروع شد ، به این ترتیب که آمریکایی‌‎ها با جمع‌آوری اطلاعات در مورد خرید سلاح و وسائل نظامی توسط ایران ، از طریق دولت یا واسطه‎ها و یا بازار سیاه ، بلافاصله وارد عمل می‌‎شدند و به کشور فروشنده تذکر می‌‎دادند و یا بعضاً اقدام به دستگیری فروشنده و واسطه و یا خریدار می‌کردند.

 



:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : smsreson
ت : پنج شنبه 19 ارديبهشت 1398
.

حضور ناو هواپیمابر آمریکایی در خلیج فارس ؛ تهدید واقعی یا جنگ روانی؟

 

با نگاهی به حضور ناوگان نظامی آمریکا در خلیج فارس ، به خوبی نشان می‌دهد که ، حداقل در یک دهه اخیر ، ناوهای هواپیمابر آمریکایی به جز مواردی معدود ، حضوری مستمر در خلیج فارس داشته‌‌اند.

سه روز پیش ، آمریکایی‌ها از اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن ، به خلیج فارس در پی آنچه آنها تشدید تنش‌ها با ایران خواندند ، خبر دادند.در همین رابطه جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت که دولت ترامپ در حال استقرار یک گروه از ناوهای جنگی و بمب‌افکن‌ها در منطقه خاورمیانه است که این اقدامات در واکنش به "نشانه‌ها و هشدارهای" ایران خواهد بود و واشنگتن قصد دارد با این اقدام نشان دهد که با نیروی بی‌رحمانه‌ای در برابر هرگونه حمله‌ای واکنش نشان خواهد داد.

 

بولتون همچنین گفته است : ایالات متحده به‌دنبال جنگ با ایران نیست ، ولی کاملاً برای پاسخ دادن به هرگونه حمله‌ای از سوی نیروهای ایرانی یا نیروهای نیابتی آنها ، آماده هستیم.

 

 از سوی دیگر برخی رسانه‌های آمریکایی ، مانند : وال استریت ژورنال در گزارشی ، مدعی شده اند که دلیل اعزام این ناو گروه به خلیج فارس ، مطلع شدن آمریکایی‌ها از قصد حمله ایران به مواضع نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه است. همچنین این رسانه در گزارش خود مدعی شده است که ، ایران قصد دارد با تحریک نیروهای تحت حمایت خود در یمن حملاتی را در تنگه باب المندب ، علیه منافع آمریکا ترتیب دهد.

 

اما آیا اعزام این ناو به خلیج فارس ، جنبه‌ی تهدیدآمیز و بر آغاز فاز  جدیدی از آمریکا درباره ایران دلالت دارد؟

از اواسط دهه 60 و در اثنای دفاع مقدس ، آمریکا ناوگان خود را به صورت جدی ، برای حمایت از ارتش صدام در جنگ با ایران وارد خلیج فارس کرد.

 

نگاهی به سابقه حضور ناوگان آمریکا در خلیج فارس نشان می‌دهد که ، در طول30 سال گذشته ناوگان نیروی دریایی ارتش آمریکا ، ضور مستمری در خلیج فارس داشته و در این بین ناوهای هواپیمابر آن نیز جز مواردی معدود که برای تعمیر و اورهال به آمریکا اعزام شده‌اند ، از این حضور مستمر مستثنی نبوده‌اند. از سرگیری فعالیت ناوگان پنجم ارتش ایالات متحده در بحرین ، از سال 1995 خود گویای این امر است.چه اینکه حضور نیروهای آمریکایی در منطقه خلیج فارس ،  از سال 2001 به بعد به دلیل جنگ‌های عراق و افغانستان پررنگ تر هم شده است.

 

در یک دهه گذشته ، همواره ناوهای هواپیمابر آمریکایی در خلیج فراس حضور داشته‌اند و طولانی ترین غیبت این ناوها ، مربوط به سال 1397 است که طی آن ، پس از خروج ناو تئودور روزولت در 29 فروردین سال 97 از خلیج فارس ، تا دی ماه همان سال هیچ ناو هواپیمابری به خلیج فارس اعزام نشد تا اینکه ، در اول دیماه سال 97 ناو هواپیمابر جان سی استینس ، همزمان با رزمایش نیروی زمینی سپاه در خلیج فارس وارد این منطقه شد.

 

این یعنی در طول 10 سال گذشته ، طولانی ترین عدم حضور ناوهای هواپیمابر آمریکایی در خلیج فارس ، تنها 10 ماه بوده است و به غیر از آن ناوهای هواپیمابر آمریکایی ، حضور مستمری در خلیج فارس داشته‌اند.

 

ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن ، 12 فروردین ماه سال جاری( 1 آوریل) بندر نوروفولک ویرجینیا را برای طی یک ماموریت 6 ماهه ترک کرد. اما 15 اردیبهشت ماه ، به این ناو ماموریت داده شد تا با گذر از کانال سوئز و دریای سرخ ، به خلیج فارس اعزام شود.اما این اولین حضور ناو آبراهان لینکلن در خلیج فارس نیست و این ناو از سال 1990 به بعد 7 مرتبه برای ماموریت به خلیج فارس اعزام شده است که ، آخرین آن در سال 2012 بوده است.

 

حالا قرار است این ناو ، مانند سایر ناوهای هواپیمابر آمریکایی که طی سالیان گذشته همواره در منطقه خلیج فارس تردد داشته‌‌اند ، به خلیج فارس بیاید. این حضور البته از دید نیروهای ایرانی پنهان نمانده است و سخنگوی شورای عالی امنیت ملی گفته است که ، براساس رصد دقیق نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ، ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن 21 روز قبل( 26 فروردین) وارد دریای مدیترانه شده است و بیانیه بولتون ، استفاده ناشیانه از یک رویداد سوخته برای جنگ روانی است.

 

از سوی دیگر ، حضور ناوهواپیمابر آمریکا در خلیج فارس خود ، گذاره‌ای از عدم میل آمریکایی‌ها برای آغاز جنگ در خلیج فارس است ، زیرا در صورتیکه آمریکا بخواهد جنگ جدیدی در خلیج فارس علیه ایران آغاز کند ، ناوهای هواپیمابر خود را از خلیج فارس و نزدیکی سواحل ایران دور می‌کند تا آسیب پذیری آنها را کاهش دهد.

 

علاوه بر این ، اگر مقصود آمریکا از اعزام ناو هواپیمابر به خلیج فارس آغاز جنگ باشد ، می بایست ناوگان پنجم خود ، که در بحرین مستقر است را به جایی دروتر از برد موشک‌های ضد کشتی ایرانی منتقل کند و همچنین تغییراتی در وضعیت استقرار نیروهای خود در پایگاه‌های منطقه‌ای‌اش به منظور کاهش آسیب پذیری در قبال پاسخ‌های ایران ایجاد کند که تا کنون هیچ یک از این اتفاقات روی نداده‌است.

 

به این گزاره‌ها باید پیام رسمی مقامات آمریکایی به مقامات عالی ایرانی را اضافه کرد که در آن تصریح شده است که آمریکا تحت هیچ شرایطی قصد حمله به ایران را ندارد.

 



:: بازدید از این مطلب : 327
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : smsreson
ت : چهار شنبه 18 ارديبهشت 1398
.

ماجرای پرحاشیه شورای شهر شیراز؛ رئیس شورا از مردم عذرخواهی کرد

 

هشتاد و دومین جلسه علنی شورای شهر شیراز ، یکی از پرحاشیه‌ترین جلسات در دوره پنجم شوراها است. این ماجرا ، آن هم در هفته‌ای که به نام شیراز نامگذاری شده ، نه‌تنها واکنش اصحاب رسانه و واکنش فعالان فضای مجازی را به‌همراه داشت ، بلکه افکار عمومی را نیز جریحه‌دار کرد. در همین راستا  ، رئیس شورای شهر از مردم شیراز عذرخواهی کرد.

 

واکنش‌هایی که سبب شد احمدرضا دستغیب ، رئیس شورای اسلامی شیراز در نامه‌ای از مردم  شیراز عذرخواهی کند. وی در این نامه که امروز 14 اردیبهشت ماه منتشر شده ، اعلام کرده است که «اینجانب در بیان خود ، به هیچ عنوان قصد توهین به قوم ، طایفه و یا شخصی را نداشتم .

 

در جلسه روز چهارشنبه شورای شهر شیراز،  به‌دلیل ترک مکرر جلسات از سوی رئیس شورا ، مهدی حاجتی یکی از اعضای شورای شهر شیراز ، خواستار برکناری دستغیب می‌شود. حاجتی ، رئیس شورا را شایسته این مسئولیت ندانسته و خواهان تعیین ریاست جدید ، با یک طرح دو‌فوریتی شده است.

 

پس از این موضوع  ، رئیس شورای شهر شیراز در پاسخ به این اعتراض می‌گوید : «ما باید اصولی را با همدیگر به توافق برسیم و آن اصول شهرنشینی است ، این‌طور نیست که هرکسی به شیراز آمد ، خود را شهروند شیراز بداند ؛ خدا پدر جهاد سازندگی را بیامرزد که ، 10 تا پل زد تا یک عده بیایند در شهر و ادعای شهرنشینی کنند!.

حاجتی ، این سخنان دستغیب را فاشیستی خواند. رئیس شورا نیز در پاسخ گفته است که «انسان‌های بی‌منطق ، دیگران را محکوم به فاشیست می‌کنند». پس از آن پایان صحن علنی ، شورا اعلام شد و دستغیب نیز جلسه را ترک می‌کند.

 

انتشار فیلم‌های این جلسه شورای شهر ، سبب اعتراض افکار عمومی شد ، تا آنجا که یکی از خبرنگاران شیراز در صفحه مجازی خود با این عنوان «دهاتی‌های عزیز؛ بفرمایید یک عدد شهری هستن ایشون» خطاب به آقای دستغیب ، قسمتی از فیلم جلسه شورا را منتشر کرد.

 

یکی دیگر از روزنامه‌نگاران شیرازی ، که در هنر کاریکاتور نیز صاحب ‌نام است ، این دوره شورا را شورای کاریکاتوری خوانده و تصویری از این کاریکاتوری‌گونه بودن شورا را منتشر کرده است.

 

این اقدام از سوی اصلاح‌طلبان نیز واکنش‌هایی را به‌همراه داشت ، تا جایی که فرج‌الله رجبی ، نماینده اصلاح‌طلب مردم شیراز ، در نامه‌ای خطاب به دستغیب نوشته است «با عذرخواهی در اولین جلسه شورای شهر نسبت به رفع سوءتفاهم ایجادشده و ایجاد همدلی و آرامش اهتمام نمایید.

 

احمدرضا دستغیب ، رئیس شورای شیراز نیز ، امروز نامه عذرخواهی خود را منتشر کرده است. بخشی از متن نامه دستغیب «آنچه‌ در فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر شد ، یک گفت ‌وگوی کاملاً دوطرفه تخصصی ، در مورد نحوه اداره جلسه شورا ، بین دو نفر از اعضا بوده و هرگز عمومیت نداشته ؛ اینجانب در بیان خود به هیچ عنوان قصد توهین به قوم ، طایفه و یا شخصی را نداشتم. البته اختلاف سلیقه و رأی در هر جمعی حتی اگر از یک لیست و گروه باشند ، طبیعی است.

 

همه‌ی انسان‌ها بندگان خدایند و هیچ امتیاز و برتری بین آنان وجود ندارد. اینجانب همواره بر وحدت همه اقشار، اقوام و طوایف ایرانی و حفظ حقوق شهروندی آنان تأکید داشته و دارم و همچنان بر عهدی که با موکلان خود برای حفظ حقوق شهروندان بسته‌ام، وفادارم.

 

 بر خود فرض می‌دانم ، ضمن عذرخواهی از همه شهروندان با فرهنگ شیراز ، که از اتفاق پیش‌آمده مکدر شده‌اند ، تأکید کنم که شهر شیراز  ، رنگین‌کمان زیبایی از اقوام مختلف و پایتخت فرهنگی ایران اسلامی است که ، همه اقوام ساکن در آن ، قرن‌ها با صلح و صفا زندگی و وصلت کرده‌اند. و من به وجود همه‌ی اقوام افتخار می‌کنم و احترام می‌گزارم.

 

در جایگاه رییس شورای اسلامی شهر شیراز ، امیدوارم همچنان مسیر توسعه بر مبنای اندیشه‌های انسان‌محور ، در این کلان‌شهر تاریخی و فرهنگی جاری و ساری باشد و از هر اقدامی برای توسعه پایتخت فرهنگی ایران اسلامی و سومین حرم اهل‌بیت(ع) و جلب رضایت شهروندان ، فروگذار نخواهم کرد.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 317
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : شنبه 14 ارديبهشت 1398
.

۱۰عادت اشتباه که باعث کم شدن عمر موبایل می‌شود.

 

با عادت‌های اشتباهی که ، عمر گوشی تلفن همراه شما را می‌کاهد ، آشنا شوید.

10 عادت اشتباه که باعث کم شدن عمر موبایل می‌شود ،  عبارتند از:

1- از حالت ویبره استفاده می‌کنید.

تلفن همراه هم مثل هر وسیله‌ی دیگری ، طول عمری دارد و هر چه بیشتر از آن استفاده کنیم ، کارایی آن کمتر می‌شود ؛ بنابراین کوچک‌ترین بار اضافه ای ، مثل فعال کردن حالت ویبره برای نوتفیکیشن ها ، کار را برای گوشی شما سخت‌تر می‌کند. چنین مواردی ، تلفن همراه شما را مجبور می‌کند ، در مواقعی که لزومی ندارد ، با تمام توان مشغول کار باشد. تلفن همراه مان هم مثل خودمان ، گهگاه به استراحت نیاز دارد تا فرسوده نشود.

 

 

2-بازماندن ، نرم افزارهای بی استفاده

باز ماندن اپلیکیشن‌های بی استفاده ، باعث کوتاه شدن عمر باتری گوشی می‌شود. اگر اپلیکیشنی را باز کنید ، اما به طور کامل از آن خارج نشوید ، برنامه در پس زمینه‌ی دستگاه فعال باقی خواهد ماند ؛ بنابراین همه‌ی اپلیکیشن‌های بلااستفاده را به طور کامل ببندید ، چون این کار نه تنها طول عمر باتری گوشی را بیشتر می‌کند ، بلکه حافظه‌ی موقت تلفن همراه تان را هم آزاد می‌کند.

 

3- دسترسی‌های اپلیکیشن‌ها را ، محدود نمی‌کنید.

اپلیکیشن‌های تاکسی‌های اینترنتی ، ذبرای پیدا کردن شما به لوکیشن تان نیاز دارند ، اما بقیه‌ی اپلیکیشن‌ها معمولاً ، احتیاجی به چنین دسترسی‌ای ندارند. کارشناسان توصیه می‌کنند ، در مورد دسترسی‌های درخواستی اپلیکیشن‌ها سختگیر باشید و دسترسی‌هایی که ضروری نیستند را قبول نکنید.

 

4- یکی از این اپلیکیشن‌ها را دارید.

طبق گزارش های انجام شده ، اپلیکیشن‌های Snapchat ، Google Maps و Facebook ، از برنامه‌هایی هستند که بیشتر از هر اپلیکیشن دیگری ، باعث خالی شدن باتری می‌شوند. همچنین ، اپلیکیشن فیسبوک ، طول عمر گوشی‌های اندرویدی را ، تا میزان 20 درصد کاهش می‌دهد ، بنابراین با آنیستال کردن این برنامه ، همین میزان از طول عمر باتری این گوشی‌ها حفظ خواهد شد. همچنین حذف اپلیکیشن پیامرسان فیسبوک ، سرعت لود شدن سایر اپلیکیشن‌های گوشی را ، تا 15 درصد افزایش می‌دهد. اپلیکیشن فیسبوک ، به این دلیل باعث کوتاه شدن عمر باتری تلفن همراه می‌شود که در پس زمینه‌ی دستگاه فعال باقی می‌ماند ، حتی زمانی که از آن استفاده‌ای نمی‌شود.

 

5- نور صفحه‌ی گوشی تان ،  همیشه زیاد است.

دوران تولید گوشی‌هایی که صفحات کوچکی داشتند ، مدت‌ها پیش به سر آمده و این مسأله ،  باعث جهاتی خوشحال کننده باشد ، اما باید بدانید که صفحات بزرگ‌تر تلفن‌های همراه جدید ، بزرگ‌ترین دشمن باتری آن‌ها هستند ؛ بنابراین گزینه‌ی تنظیم خودکار نور (Brightness) صفحه‌ی گوشی را حتماً فعال کنید. این قابلیت باعث می‌شود ، تلفن همراه تان نور صفحه را به طور خودکار ، مطابق با محیط تنظیم کند. علاوه بر این ، قابلیت خاموش شدن خودکار صفحه را فعال و زمان روشن ماندن صفحه را تا حد ممکن کم کنید.

 

6- تلفن همراه تان را ، در گرما و سرما رها می‌کنید.

گرما و سرمای شدید و دیگر شرایط آب و هوایی ، می‌توانند باعث کوتاه شدن عمر تلفن همراه شوند. گرمای شدید باعث بروز انواع مشکلات ، در گوشی مثل از بین رفتن اطلاعات یا خالی شدن باتری می‌شود. هوای سرد هم گوشی شما را ، دچار مشکلات زیادی می‌کند. بعضی گوشی‌های هوشمند در هوای سرد خاموش می‌شوند ، در نمایش اطلاعات دچار مشکل می‌شوند یا باتری آن‌ها خالی می‌شود ؛ حتی در موارد نادری ممکن است ، صفحه‌ی گوشی متلاشی شود.

 

7- گوشی خود را ، روی تخت یا زیر بالش می‌گذارید.

یکی دیگر از عادت‌هایی که باعث کوتاه شدن عمر تلفن همراه می‌شود ، گذاشتن آن در زیر بالش است ، چون این کار باعث بالا رفتن دمای گوشی می‌شود. اگر گوشی تان در شارژ باشد یا نقصی داشته باشد ، این کار ممکن است حتی منجر به آتش سوزی شود.

 

8- گوشی تان ،  دائماً در شارژ است.

اگر گوشی خود را زمانی که باتری آن کاملاً پر است ، باز هم در شارژ نگه دارید ، این کار به باتری گوشی صدمه می‌زند ، چون باعث بالا رفتن دمای گوشی می‌شود. اگر شارژر تقلبی و بی کیفیت باشد ، این صدمه بیشتر خواهد شد.

 

9- شب‌ها ، تلفن همراه تان را تا صبح ، در شارژ می‌گذارید.

مواجه شدن با یک گوشی تمام شارژ ، بعد از بیدار شدن از خواب ، برای همه‌ی ما خوشحال کننده است ، اما اگر گوشی تمام شب را در شارژ بماند ، بااتری آن صدمه خواهد دید. وقتی شارژ گوشی کامل می‌شود ، دستگاه وارد حالتی به نام Trickle Charging (شارژ پیوسته‌ی باتری با سرعتی آهسته برای پر نگه داشتن آن) می‌شود ، تا شارژ آن را کامل نگه دارد. این شارژ اضافه باعث فعالیت بی وقفه‌ی باتری گوشی می‌شود. در حقیقت ، برای باتری‌های لیتیوم یونی ، بهتر آن است که کامل شارژ نشوند ، چون ولتاژ بالا به این باتری‌ها فشار وارد می‌کند و به مرور باعث خراب شدن آن‌ها می‌شود.

 

10- سیستم عامل تان ، را به روز نمی‌کنید.

نادیده گرفتن به روزرسانی‌های تلفن همراه ، هم باعث صدمه دیدن آن می‌شود. سازندگان سیستم عامل‌های اندروید و آیفون ، دائماً در حال به روزرسانی تولیدات خود هستند ، تا تجربه‌ی کاربری بهتری را برای شما فراهم کنند و به این ترتیب تلفن همراه تان عملکرد مناسبی داشته باشد. این به روزرسانی‌ها فواید دیگری هم دارند. در حقیقت ، اگر دستگاه تان باتری ضعیف یا مشکلات دیگری داشته باشد ، چنین به روزرسانی‌هایی می‌تواند ، به حل این مشکلات کمک کند. علاوه بر این ، فراموش نکنید که اپلیکیشن‌ها هم باید به روزرسانی شوند.



:: بازدید از این مطلب : 326
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : smsreson
ت : سه شنبه 10 ارديبهشت 1398
.

سرلشکر سلیمانی : "مذاکره" در شرایط فعلی مصداق "تسلیم" است ، قطعا تن به این ذلت نمی‌دهیم.

 

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت : دشمن می‌خواهد ، با فشارهای اقتصادی ما را به میز مذاکره بکشاند که این مذاکره مصداق تسلیم است ،  اما مردم ما هوشیار و هوشمندند و معتقدند مذاکره در  شرایط کنونی با دشمن ، تسلیم شدن محض است و قطعاً تن به این ذلت نمی‌دهیم.  سرلشکر پاسدار قاسم سلیمانی ، در دومین روز بیست و سومین همایش سراسری فرماندهان ، رؤسا و مدیران ناجا اظهار کرد : گرچه برادران ناجا بعضاً از نظر اسمی و شکلی به القاب و صفات خوب بسیاری مشهورند ، اما حقیقتاً سربازان گمنام هستند ، صفت "سرباز گمنام"؛ صفت مهمی است ، چرا که عمل خالصانه برای خدا و رضایت او انجام می‌شود.

 

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ،‌ با خطاب دادن صفت "سربازان گمنام" به فرماندهان و نیروهای ناجا ، تصریح کرد : شما عزیزان در بسیاری از مواقع مانند سرباز گمنام هستید ، البته صفات ارزشمند دیگری در شما نیز وجود دارد و برای بنده حضور در چنین جلسه‌ای توفیق است.

 

نیروی انتظامی ، یک نیروی اثرگذار است .

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی ، یک نیروی اثرگذار است ، خاطرنشان کرد : نیروی انتظامی اثرگذاری مهمی در مسائل اجتماعی و عقیدتی دارد و اینکه با چه روحیه‌ای با آحاد مردم در ارتباط و تعامل باشد بسیار حائز اهمیت است.

سلیمانی ادامه داد : روش و برخورد حکیمانه نیروی انتظامی ،  به رضایتمندی مردم منتج می‌شود و این رضایتمندی عمومی و مردمی در مسئله مقبولیت نظام اسلامی و جمهوری اسلامی ایران بسیار اثرگذار است.

 

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ،  با اشاره به مأموریتهای متنوع نیروی انتظامی ، متذکر شد : ماهیت وظیفه ذاتی و قانونی ناجا به گونه‌ای است که ممکن است هم مورد تهدید و تهمت قرار بگیرد و هم در معرض تمجید و تجلیل باشد.  

وی افزود : مدیریت کردن در چنین فضایی ، کار حساس و مهمی است و در واقع باید بگویم ، نیروی انتظامی مسئولیت سختی دارد و باید هر لحظه ، هر ساعت و هر روز به نیروی انتظامی به خاطر اقدامات مهمی که می‌کند ، خسته نباشید و خدا قوت بگوییم.

سلیمانی با بیان اینکه نیروی انتظامی ، حافظ و پاسدار ارزشهای نظام و انقلاب اسلامی است بر اهمیت صیانت از امنیت کشور، تأکید کرد و گفت : دشمنان درصددند ، با دو اهرم فشار و تحریم اقتصادی و بر هم زدن امنیت کشور به ما ضربه و لطمه بزنند و در این راستا از همه ظرفیت‌هایشان بهره می‌گیرند.

 

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ، با بیان اینکه امروز دیگر امریکا و ایادیش ، جریان قدرتمند قابل اعتنا در غرب و شرق آسیا ندارد و همه اتکایش به دولتهای نامشروع است ، گفت : امریکا و همدستانش به جریانهای القایی و انحرافی متوسل شده‌اند و باید بدانند که ، امروز ایران اسلامی کشور قدرتمندیست و از نظر نظامی و امنیتی به بلوغ بالایی رسیده است.

 

سلیمانی تأکید کرد : دشمن امروز به میزان تهدیدی که می‌کند ، هزینه‌هایش نیز افزایش می‌یابد ، جمهوری اسلامی ایران حقیقت ، تبلوریافته و عینیت‌یافته از دین است ، دشمن می‌خواهد با فشارهای اقتصادی ، ما را به میز مذاکره بکشاند ، که این مذاکره مصداق تسلیم است ،  اما مردم ما هوشیار و هوشمندند و معتقدند که مذاکره در  شرایط کنونی با دشمن ، تسلیم شدن محض است و قطعاً تن به این ذلت نمی‌دهیم.

 

راهکار برون رفت از چنین شرایطی توسل بر "اقتصاد مقاومتی" است.

وی با اشاره به راهبرد "اقتصاد مقاومتی " عنوان کرد : دشمن با گزینه‌های اقتصادی ، درصدد تحمیل فشارها به ملت ما است ، اما امروز تمام کارشناسان اقتصادی می‌گویند : بیانیه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در حوزه اقتصاد مقاومتی ، از ابتدای انقلاب باید عملیاتی و اجرایی می‌شد ، چرا که راهکار برون رفت از چنین شرایطی ، توسل بر "اقتصاد مقاومتی" است.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران تأکید کرد :  اگر با تلاش و همت و توجه محض  به منویات فرماندهی معزز کل قوا (مدظله العالی) ، دست در دست هم دهیم ، به ویژه در حوزه اقتصادی ، قطعاً بار دیگر می‌توانیم دشمن را مأیوس و تسلیم کنیم.

سلیمانی افزود  : نعمت وجود با برکت رهبری حکیم و فرزانه را داریم ،  از طرفی ملت شاداب ما نشان دادند که ، در هر شرایطی همدل هستند ، دیدیم که در حوادث و بلایایی طبیعی ، چگونه ملت با یکدیگر همدل شدند و در کنار این اتفاق و با اقدامات جریانهای دینی و انقلابی برای کمک و امدادرسانی به مردم آسیب‌دیده از سیل ، علقه مردم به جریانهای دینی و انقلابی چون حوزه علمیه ، ناجا ، ارتش ، سپاه ، بیشتر و عزت این نیروها افزون شد.

 

وی خاطرنشان کرد : نیروی انتظامی در تمام میدانها و صحنه‌های جهادی ، نقش ارزنده ، مخلصانه و عاشقانه‌ای دارد ، عاشقانه را از این باب می‌گویم ، که در میدانهای جهادی حضور داوطلبانه و بی‌چشمداشت دارد.

.

امنیت را مدیون بی‌خوابی‌های شبانه‌روزی نیروهای پلیس هستیم.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ، با اشاره به زحمات بی‌دریغ نیروی انتظامی ، تأکید کرد : به عنوان یک شهروند ، باید بگویم امنیت و احساس امنیت را مدیون بی‌خوابی‌های شبانه‌روزی نیروهای پلیس هستیم.

 



:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : دو شنبه 9 ارديبهشت 1398
.

بازاریابی یا مارکتینگ 

 

 

smsreson.info

 

 

متن از پنل اس ام اس شیراز

بازاریابی به عنوان فرآیندی مدیریتی ، اجتماعی تعریف می‌شود ، که بوسیله آن افراد و گروه‌ها از طریق تولید و مبادله کالا با یکدیگر ، به امر تأمین نیازها و خواسته‌های خود اقدام می‌کنند. برای روشن شدن این تعریف باید ابتدا موارد مهمی را مثل :  نیاز ، خواسته ، تقاضا ، کالا ، مبادله ، معامله و بازار را بررسی کرد.

 

اصول بازرگانی رسمی که منشأ آن از ایالات متحده آمریکا است ، ابتدا در آغاز قرن بیستم در چندین دانشگاه ایالات متحده ، به عنوان درس بازرگانی جداگانه‌ای تدریس می‌شد. این‌گونه تلقی می‌شود که به عنوان اصول بازرگانی از سه مرحله ذیل عبور کرده باشد: «دوره تولید» که در آن بازاریابی تنها به واسطه محدودیت‌های تولید دچار محدودیت بود (تا دهه ۱۹۳۰)؛ «دوره فروش» که در آن بازاریابی هر آنچه شرکت تولید می‌کرد به بازار تحمیل می‌کرد (تا دهه ۱۹۵۰)  و «دوره مشتری» که در آن مشتری در مرکز تمام فعالیت‌های بازاریابی قرار داشت. در قرن ۲۱ ،  بازاریابی پا به عصر تعاملی و برهم کنشی نهاده‌است. تغییر بنیادی در تعریف و هدف از بازاریابی در قرن ۲۱ این است که به عنوان یک اصل بازرگانی ، فراتر از صرف تسهیل ، تبادلات مجاری و دادوستدهای بین تولیدکننده و مشتریان گسترش یافته ‌است. در آغاز ، عمده تمرکز بازاریابی بر منافع تولیدکننده بود ،

 

 

 فرض اساسی بازاریابان اولیه این بود که ، تولیدکنندگان کنترل بازار را در اختیار دارند . مدیریت ، کارکردها ، نقشها و فرآیندها همگی حول این مدل مدیریت بازرگانی با محوریت تولیدکننده قرار داشتند. این تصور در عصر اطلاعات قرن ۲۱ دیگر معتبر نمی‌باشد و حالا در اوایل قرن بیست و یک ، بازاریابی چیست؟

 

یک مدل جدید موفق یا پذیرفته شده ، که درمورد پویایی ( اغلب بی منطقی) بازارهای جهانی ، مشتریان دمدمی مزاج و غیرقابل پیش‌بینی که در تحلیل‌های کلاسیک نمی‌گنجد ، الگوهای خرید و پیش بینی‌های بازار ، افزایش خدمات نامحسوس و  بخش‌بندی و ترکیبهای جدید بازار ، ورای دسته ‌بندی‌های صنعتی و قدیمی ، افزایش قدرت مشتریان و ابزار و تکنیک‌های جدید بازاریابی تعاملی به کار گرفته شود ، هنوز در مقیاس وسیع وجود ندارد یا هنوز در سازمان‌ها و فرایندهای بازاریابی شرکت‌ها از آن تعبیری نشده‌است.

تعداد معدودی با واقع بینی بیشتر ، فروش و بازاریابی را به مثابه اصول مدیریتی مجزا می‌دانند. در بعضی کشورها تخصص بازاریابی و ارتباطات را از یکدیگر جدا می‌کنند:  روابط عمومی ، نوشتن متن سخنرانی و ارتباطات داخلی اغلب از بازاریابی که بیشتر تمرکز آن بر ارائه مستقیم محصولات و خدمات به مشتریان است جدا می‌شود. شرکت‌های دیگر راهبردی تلفیقی اتخاذ می‌کنند که در آن تمام ارتباطات ، فروش و بازاریابی مستقیم و غیر مستقیم به‌طور همه‌جانبه و کلی مدیریت می‌شوند. استدلال محکم دیگری وجود دارد مبنی بر اینکه بازاریابی نقش همه افراد است و فقط به عهده بخش بازاریابی نیست.

 

شخصی می‌گفت : «اهمیت بازاریابی بسیار بیشتر از آن است که ، تنها به بخش بازاریابی واگذار شود» یک دیدگاه مدرن حاکی از این است که ، افرادی که عنوان مدیران بازاریابی را دارند ، در واقع مشاوران و اتئلاف دهندگان متخصصی هستند که ، محرک و الهام بخش کل سازمان به سوی چارچوب ذهنی ، راهبرد و شیوه عملکرد بازار محور یا مشتری محور می‌باشند . این افراد تخصص خود را در برخی جوانب بازاریابی به کار می‌بندند .

 

بازاریابی به تلاش برای ارتباط بین ارزش محصول (کالاها یا خدمات) و مشتری گفته می‌شود . بازاریابی گاهی اوقات به هنر فروش نیز معروف است ، ولی فروش یکی از توابع کوچک بازاریابی به حساب می‌آید ،  تعریف لغت‌نامه‌ای بازاریابی عبارت است از «فراهم کردن کالاها یا خدمات برای برآورده ساختن نیازهای مصرف‌کنندگان.» به بیان دیگر ، بازاریابی شامل درک خواسته‌های مشتری و تطابق محصولات شرکت ، برای برآورده ساختن آن نیازها و در برگیرنده فرایند سودآوری برای شرکت است . بازاریابی موفق مستلزم برخورداری از محصول مناسب در زمان مناسب و مکان مناسب است و اطمینان از اینکه مشتری از وجود محصول مطلع است ، از این رو موجب سفارش‌های آینده می‌شود.

 

بازاریابی ، فرآیندی است ، که بین تواناییهای شرکت و نیازهای مشتریان تعادل ایجاد می‌کند.

 

بازاریابی یک فعالیت راهبردی و راه و روشی است متمرکز بر فرجام اقدامات مربوط به جذب مصرف‌کننده بیشتر، برای خرید محصول شما در دفعات بیشتر به نحوی که شرکت شما پول بیشتری به دست آورد .

بازار و بازاریابی ، در هر زمان و هر مکان که  چهار اصل :  نیاز ، نیازمند ، عوامل رفع نیاز و داد و ستد وجود داشته باشد ، در آنجا حاکم است.

بازاریابی با ارزیابی نیازی که محصولات و خدمات به آن پاسخ می‌دهند ، شروع می‌شود . به‌طور منطقی ، شناسایی و انتخاب برخی نیازها نشانه بی‌توجهی به دیگر نیازهاست.

 

 

شرکت تک رایان سپهرخاورمیانه

09164900127**07137325725

 



:: بازدید از این مطلب : 323
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : smsreson
ت : یک شنبه 8 ارديبهشت 1398
.

فروش ۸۰۰ هزار تومانی بلیت پرواز مشهد ـ تهران

 

این روز ‌قیمت ۸۰۰ هزار تومانی بلیت مشهد به تهران ‌سوژه‌‌ نخ‌نمایی شده است‌ ، اما گویا ، ‌مسئولان توانی برای نظارت ندارند.

قیمت بالای بلیت مشهد به تهران ، سوژه‌ای نخ‌نما و قدیمی است ، که در رسانه‌های مختلف بارها و بارها به آن پرداخته شده ، اما گویا گوش شنوایی برای آن وجود ندارد و هر بار مسئولان امر ،  ادله خاص خود را برای این مسئله عنوان می‌کنند و البته کمتر ، شاهد اقدامی ضربتی هستیم.

 

 

مناسبت‌های مختلف همیشه بهانه‌ای برای گرانی است ؛ حال این گرانی ممکن است مربوط به ارزاق و کالاهای عمومی باشد و گاه نیز ممکن است ، مربوط به وسایل حمل و نقل باشد ؛ هواپیما که یک پدیده لاکچری برای حمل و نقل محسوب می‌شود دیگر جای خود را دارد.

 

اگر نگاهی به سایت‌های فروش بلیت هواپیما ، برای تهیه بلیت مشهد به تهران به ویژه در روزهای تعطیل بیندازید ، شاهد بلبشویی در قیمت‌ها هستید ؛ مسئولان نظارتی ، خواب هستند و هر کس با هر قیمتی که می‌خواهد می‌فروشد ؛ البته شما قدرت انتخاب دارید و می‌توانید بخرید و یا نخرید ؛ یادتان باشد ، که قدرت انتخاب از شما گرفته نشده است!

 

اما ، چرا این داستان هر بار تکرار می‌شود و هر بار هم کلی رسانه‌ها ، در مورد آن با آب و تاب می‌نویسند ، اما در نهایت آب از آب تکان نمی‌خورد؟ دلیل گرانفروشی بلیت مشهد به تهران و ثبت رکورد 800 هزار تومانی چیست؟

 

مجید فرقانی ؛ دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی مشهد بیان می‌کند : متاسفانه سقف و کفی که قرار بود سازمان هواپیمایی کشوری تعیین کند ، در آن مقداری کف قیمت ، بالا است. مصوبه‌ای دارند ، که مربوط به آذرماه سال 97 است و در آن کف‌های قیمت ، بالا است و می‌گویند ، به دلیل هزینه‌های ارزی و ریالی قیمت‌ها بالا است.

 

وی خاطرنشان می‌کند : به استثناء ماه مبارک رمضان ، کم‌کم به ماه‌های پیک سفر و تابستان می‌رسیم و قاعدتا نرخ کاهش پیدا نخواهد کرد و به ویژه قیمت‌ها در روزهای اول و پایان هفته از مشهد به تهران و بالعکس بالا است و بعید می‌دانم نرخ‌ها کاهش محسوسی پیدا کند.

 

حمید بنایی ، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه می‌گوید : متأسفانه در بحث ساماندهی بلیط قطار و هواپیمای مشهد به تهران ، دچار سوء مدیریت هستیم و شاهد هستیم که در ایام خاص و پیک سفر این قیمت‌ها بالا می‌رود.

 

نماینده مردم گناباد ، در مجلس شورای اسلامی ادامه داد : شاهد هستیم که این اتفاقات ، دائما تکرار می‌شود و قطعا در این زمینه برخی اقدامات دقیقه نودی پاسخگو نیست و وزارتخانه مربوطه ، باید در زمینه ساماندهی این قیمت‌ها و همچنین سازمان هواپیمایی کشوری و سایر ارگان‌ها ، در زمینه نظارت باید اقدامات عاجل را صورت دهند.

 



:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : smsreson
ت : شنبه 7 ارديبهشت 1398
.

فروش ۸۰۰ هزار تومانی بلیت پرواز مشهد ـ تهران

 

این روز ‌قیمت ۸۰۰ هزار تومانی بلیت مشهد به تهران ‌سوژه‌‌ نخ‌نمایی شده است‌ ، اما گویا ، ‌مسئولان توانی برای نظارت ندارند.

قیمت بالای بلیت مشهد به تهران ، سوژه‌ای نخ‌نما و قدیمی است ، که در رسانه‌های مختلف بارها و بارها به آن پرداخته شده ، اما گویا گوش شنوایی برای آن وجود ندارد و هر بار مسئولان امر ،  ادله خاص خود را برای این مسئله عنوان می‌کنند و البته کمتر ، شاهد اقدامی ضربتی هستیم.

 

 

مناسبت‌های مختلف همیشه بهانه‌ای برای گرانی است ؛ حال این گرانی ممکن است مربوط به ارزاق و کالاهای عمومی باشد و گاه نیز ممکن است ، مربوط به وسایل حمل و نقل باشد ؛ هواپیما که یک پدیده لاکچری برای حمل و نقل محسوب می‌شود دیگر جای خود را دارد.

 

اگر نگاهی به سایت‌های فروش بلیت هواپیما ، برای تهیه بلیت مشهد به تهران به ویژه در روزهای تعطیل بیندازید ، شاهد بلبشویی در قیمت‌ها هستید ؛ مسئولان نظارتی ، خواب هستند و هر کس با هر قیمتی که می‌خواهد می‌فروشد ؛ البته شما قدرت انتخاب دارید و می‌توانید بخرید و یا نخرید ؛ یادتان باشد ، که قدرت انتخاب از شما گرفته نشده است!

 

اما ، چرا این داستان هر بار تکرار می‌شود و هر بار هم کلی رسانه‌ها ، در مورد آن با آب و تاب می‌نویسند ، اما در نهایت آب از آب تکان نمی‌خورد؟ دلیل گرانفروشی بلیت مشهد به تهران و ثبت رکورد 800 هزار تومانی چیست؟

 

مجید فرقانی ؛ دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی مشهد بیان می‌کند : متاسفانه سقف و کفی که قرار بود سازمان هواپیمایی کشوری تعیین کند ، در آن مقداری کف قیمت ، بالا است. مصوبه‌ای دارند ، که مربوط به آذرماه سال 97 است و در آن کف‌های قیمت ، بالا است و می‌گویند ، به دلیل هزینه‌های ارزی و ریالی قیمت‌ها بالا است.

 

وی خاطرنشان می‌کند : به استثناء ماه مبارک رمضان ، کم‌کم به ماه‌های پیک سفر و تابستان می‌رسیم و قاعدتا نرخ کاهش پیدا نخواهد کرد و به ویژه قیمت‌ها در روزهای اول و پایان هفته از مشهد به تهران و بالعکس بالا است و بعید می‌دانم نرخ‌ها کاهش محسوسی پیدا کند.

 

حمید بنایی ، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه می‌گوید : متأسفانه در بحث ساماندهی بلیط قطار و هواپیمای مشهد به تهران ، دچار سوء مدیریت هستیم و شاهد هستیم که در ایام خاص و پیک سفر این قیمت‌ها بالا می‌رود.

 

نماینده مردم گناباد ، در مجلس شورای اسلامی ادامه داد : شاهد هستیم که این اتفاقات ، دائما تکرار می‌شود و قطعا در این زمینه برخی اقدامات دقیقه نودی پاسخگو نیست و وزارتخانه مربوطه ، باید در زمینه ساماندهی این قیمت‌ها و همچنین سازمان هواپیمایی کشوری و سایر ارگان‌ها ، در زمینه نظارت باید اقدامات عاجل را صورت دهند.

 



:: بازدید از این مطلب : 348
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : شنبه 7 ارديبهشت 1398
.

افزایش ۵ میلیون تومانی حقوق نجومی‌بگیران در مقابل افزایش ۲۵۰ هزار تومانی ضعفا در سال ۹۸!

 

حاجی‌بابایی، با تأکید براینکه افزایش ۲۰ درصدی حقوق به زیان طبقات پایین است ، گفت : بالاترین حقوق که ۳۰ میلیون تومان است با افزایش ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی مواجه و پایین‌ترین حقوق یعنی یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان با افزایش ۲۵۰ هزار تومانی مواجه می‌شود!

 

 

معیشت معلمان ماجرای دیروز و امروز نیست ، صحبت از دهه‌های متوالی است ، دولت‌ها و وزرایی که آمدند و رفتند و هر کدام برای مشکلات معیشتی و حقوقی معلمان سخنان بسیاری  گفتند اما معلمان در گفت‌وگوهایی که با ما داشتند از اعتراضات مختلفشان از ابتدای سال تحصیلی جاری گفتند که  حکایت همچنان باقی است و هیچ بهبودی در اوضاع حاصل نشده است.

 

سال‌هاست ، از یک مسیر رفته‌ایم.

وزرای آموزش‌وپرورش دولت‌های مختلف ، نیز همواره می‌گفتند : معلمی که مشکلات معیشتی داشته باشد ، نمی‌تواند اهداف تربیتی و آموزشی را به خوبی پیاده کند ،  اما هیچکدامشان نتوانستد، برای برون‌رفت از این وضعیت ، نسخه‌ای کارساز بپیچند ؛ سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش نیز  ، در این‌باره گفته است :  40 سال است که برای حل مشکلات معیشتی و تبدیل‌کردن آموزش و پرورش ، به اولویت  اصلی جامعه ، از یک مسیر رفته‌ایم و هنوز نتوانسته‌ایم به آنچه که هدف‌مان بوده است ، برسیم و در این مورد ، باید در راهکارهای تکراری تجدید‌نظر کرد و تغییر مسیر داد.

هم‌اکنون فصل تصویب بودجه 98 در مجلس است ، در بحث وضعیت حقوق معلمان برای سال آینده و اینکه آیا حقوق‌های سطح پایین با افزایش بیش از 20 درصد مواجه خواهد شد؟

 

افزایش 20 درصدی حقوق ، یک ظلم آشکار و به ضرر طبقه پایین

حاجی بابایی معتقد است که ، تصویب افزایش 20 درصدی برای تمام حقوق‌بگیران ، یک ظلم آشکار و به ضرر افرادی است که حداقل حقوق را دریافت می‌کنند و معلمان نیز جزو این گروه هستند.

در بحث افزایش 20 درصدی حقوق ، باید به چند موضوع توجه داشت ، از جمله اینکه : هم‌اکنون مردم با مشکلات اقتصادی مختلفی مواجه هستند و هرچه حقوق افراد پایین‌تر باشد ، مشکلات بیشتر خواهد بود  ، بنابراین تصمیمات ما باید اضطراری و مطابق با شرایط باشد.

وی افزود : در ماده 29 و 30 قانون برنامه ششم توسعه ، تاکید شده است ،  باید اقداماتی شود که در طول 5 سال فاصله حقوق‌ها آنقدر کم شود که بیش از 20 درصد نباشد.

 

توزیع 35 هزار میلیارد تومان باید عادلانه باشد.

رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: درآمدهای دولت بالا نیست و ناگزیریم طوری برنامه‌ریزی کنیم که سال 98, 35 هزار میلیارد تومان بین حدود 5 میلیون نفر از کارمندان دولت و بازنشستگان توزیع شود با این روند معتقدیم توزیع این 35 هزار میلیارد تومان باید عادلانه باشد و فشارهای اقتصادی به حقوق‌بگیران را کاهش دهد.

 

از افزایش 250 هزار تومانی حداقل‌بگیران تا افزایش 4 میلیونی مدیران

حاجی بابایی ادامه داد :  برخی نمایندگان مجلس ، معتقدند که افزایش 20درصدی حقوق ، باید شامل تمام افراد باشد ؛ در این مسیر ، پایین‌ترین حقوق ، که یک میلیون و 250 هزار تومان است با افزایش 250 هزار تومانی مواجه می‌شود و میزان حقوق به یک میلیون و 500 هزار تومان می‌رسد و بالاترین حقوق که 30 میلیون تومان است با احتساب 35 درصد مالیات با افزایش 4 میلیون و 800 هزار تومانی مواجه و میزان حقوق به 34 میلیون تومان می‌رسد!

وی با طرح این پرسش که ، آیا این موضوع ظالمانه نیست ، حقوق فردی 250 هزار تومان و حقوق فردی دیگر 4 میلیون و 800 هزار تومان افزایش یاید ؟ گفت : فردی که حداقل حقوق را می‌گیرد ، ممکن است دارای همسر و چند فرزند باشد ، با این وضعیت گرانی و افزایش هزینه‌ها ، چگونه می‌تواند با افزایش 250 هزار تومانی حقوق ، زندگی خود را اداره کند؟؟؟!!!

رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس ادامه داد : فردی که 30 میلیون تومان حقوق می‌گیرد " البته در حالت محترمانه 30 میلیون را گفتم و بالاتر نگفتم" با افزایش 20 درصدی حقوقش به 34 میلیون تومان می‌رسد!

 

دیگر نمی‌توان دولت را محکوم‌کرد ، مجلس باید تصمیم بگیرد

حاجی بابایی یادآور شد‌ : در شرایط فعلی ، مجلس باید تصمیم بگیرد و دیگر نمی‌توان دولت را محکوم کرد ، چون دولت نظر خود را خوب یا ید اعلام کرده و این مجلس است که می‌تواند بگوید ، همه افراد 20 درصد افزایش حقوق داشته باشند یا این کار عادلانه انجام شود.

وی با اشاره به اینکه مجلس ، در این‌باره رأی‌گیری کرد و برگشت به لایحه دولت شده است ، گفت : تا‌کنون 20 درصد افزایش حقوق برای همه افراد مدنظر است ، اما ماده 149 و بند 5 آیین‌نامه داخلی می‌گوید " اگر برگشت به لایحه دولت شد ، کار همانند روز اول می‌شود و می‌توان پیشنهاد الحاقی ارائه کرد" و در این رابطه 12 پیشنهاد ارائه کردم.

 

پیشنهادی برای افزایش 50 درصدی حداقل حقوق

رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس ، درباره پیشنهادات خود ، برای میزان افزایش و نحوه افزایش حقوق در سال آینده تصریح کرد : یکی از بهترین پیشنهادها ، این است که به همه افراد 500 هزار تومان و 10 درصد افزایش حقوق اختصاص یابد و براین اساس ، فردی که پایین‌ترین حقوق یعنی یک میلیون و 250 هزار تومان دریافت می‌کند ، 40 درصد از محل 500 هزار تومان به حقوقش اضافه می‌شود ، که با 10 درصد نیز در مجموع 50 درصد به حقوقش اضافه خواهد شد و به میزان یک‌ میلیون و 850 هزار تومان می‌رسد و فردی که حقوقش 30 میلیون تومان است با احتساب مالیات ، دو میلیون و 900 هزار تومان به حقوقش اضافه می‌شود.

 

وی ادامه داد : آقای لاریجانی رییس مجلس می‌گوید ، این پیشنهاد برخلاف قانون برنامه ششم توسعه است ، اما به‌صورت مستند اعلام می‌کنم ، که این موضوع درست نیست ؛ اگر ماده 28 قانون گفته است که ، ضریب حقوق را باید دولت تعیین کند ، اما ما می‌توانیم آن را جابه‌جا کنیم ، در ماده 29 و 30 قانون برنامه ششم توسعه آمده است دولت باید ضریب افزایش حقوق را به شکلی ارائه دهد ، که فاصله حقوق در طول برنامه ششم توسعه بیش از 20 درصد نباشد.

رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس مطرح کرد:  آیا 20 درصد افزایش فاصله حقوق‌ها را کم می‌کند؟ اینگونه نیست ، این کار باعث افزایش فاصله حقوق‌ها می‌شود و این موضوع برخلاف قانون برنامه ششم توسعه است.

حاجی بابایی گفت : پیشنهاد دیگر است که ، 4500 میلیارد تومان وجه ، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را که با هدف نزدیک کردن حقوق‌ها به هم است ، با 35 هزار میلیارد تومان ، که معتقدم فاصله حقوق‌ها را زیاد می‌کند با یکدیگر جمع و روشی را که در بالا توضیح دادم اجرا کنیم ، این کار باعث می‌شود ، همسان‌سازی حقوق‌ها شکل بگیرد.

 



:: بازدید از این مطلب : 333
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : پنج شنبه 5 ارديبهشت 1398
.

تحریم‌های ایران ، یک مسیر واقعی به سوی صلح نیست.

 

یک تحلیلگر آمریکایی ، ضمن انتقاد از تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران نوشت ، تحریم‌های واشنگتن علیه تهران ، به هیچ وجه یک مسیر واقعی به سوی صلح نخواهد بود.

دولت ترامپ ، روز دوشنبه اعلام کرده است که ، معافیت‌های مربوط به واردات نفت ایران را تمدید نمی‌کند.

"بونی کریستین" تحلیلگر آمریکایی در مطلبی نوشت : این اقدام دولت آمریکا نمی‌تواند ، موجب تغییر رفتار تهران شود و این اقدام بیشتر به ضرر مردم ایران و ایالات متحده خواهد بود ، تا آنکه بتواند تاثیر مثبت و خوبی داشته باشد. نتایج قابل پیش بینی این اقدام خصمانه آمریکا ، افزایش قیمت نفت و بنزین خواهد بود.

 

این تحلیلگر آمریکایی افزود : اقدام آمریکا در عدم تمدید معافیت‌های نفتی برای مشتریان انرژی ایران ، می‌تواند موجب افزایش خطر تقابل نظامی با تهران شود. واشنگتن به جای لغو معافیت‌های نفتی ، باید به دنبال تعامل سازنده دیپلماتیک با تهران باشد ، راهکاری که می‌تواند ، موجب ارتقای روابط آمریکا و ایران باشد و مسیری موثر به سوی صلح باشد.

 

این تحلیلگر سیاسی آمریکایی نوشت : گرچه مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا ، ادعا کرده است که واشنگتن قصد دارد صادرات نفت ایران را به صفر برساند و این اقدام کمک به مردم ایران است"، ولی وی نمی‌تواند ادعا کند که این گونه اقدامات موجب تغییر رفتار ایران خواهد شد. این رویکرد دولت ترامپ ، می‌تواند بزرگترین و زیان بارترین هزینه را در پی داشته باشد : یک جنگ غیرضروری و قابل اجتناب با ایران. مهمترین و فوری ترین هزینه ، بی شک هزینه‌های مالی خواهد بود. قیمت نفت در سال 2019 ، رکورد جدیدی را ثبت کرده است ، که علت اصلی آن اظهارات پامپئو بوده است.

 

این در شرایطی است که ، ترامپ با انتشار توئیتی اعلام کرده است ، عربستان سعودی و سایر کشورهای اوپک تولید نفت خود را افزایش خواهند داد. البته اختلالات ایجاد شده در بازار جهانی انرژی ، می‌تواند تبعات جدی تری برای کشورهای وابسته به واردات انرژی داشته باشد ،  مثل متحدان آمریکا از جمله ژاپن و کره جنوبی. اقدامات آمریکا ، علیه واردات نفت ایران ، از سوی دیگر موجب افزایش تنش بین واشنگتن و مشتریان بزرگ نفت ایران از جمله چین ، هند و ترکیه شده است.

 



:: بازدید از این مطلب : 354
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : چهار شنبه 4 ارديبهشت 1398
.

طرح حمایت از سپاه در مقابل آمریکا اصلاح شد.

 

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از اصلاح طرح حمایت از سپاه در مقابل آمریکا خبر داد.

سید حسین نقوی حسینی ، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به نشست غیر علنی صبح امروز مجلس ، گفت : با توجه به اینکه طرح دو فوریتی تقویت جایگاه سپاه ، در برابر آمریکا در دستور کار امروز  مجلس قرار داشت ، پیش از جلسه علنی ، لاریجانی رئیس مجلس اعلام کرد ، برخی از مواد این طرح ممکن است تبعات حقوقی داشته باشد و در مناسبات با همسایگان تاثیر گذار باشد.

 

 

وی با بیان اینکه ، نظر رئیس مجلس بر این بود تا ، در این طرح اصلاحاتی اعمال شود ، ادامه داد :البته روز گذشته نیز آقای لاریجانی ، این موضوع را به فلاحت پیشه ، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اعلام کرده بود و پیرو همان کمیسیون ، 7 صبح امروز  ، جلسه فوق العاده برگزار کرد ، که اعضای کمیسیون  با اعمال اصلاحات در این طرح مخالفت کردند.

 

نماینده مردم ورامین در مجلس تصریح کرد : اعضای کمیسیون معتقد بودند ، که روند آئین نامه ای  این طرح ، باید در صحن طی شود و لاریجانی نمی تواند این طرح را خود به تنهایی ارجاع بدهد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ،  با اعلام اینکه پس از ارجاع این طرح به کمیسیون د، کمیته ای که این موضوع را پیگیری می کند ، تشکیل جلسه داد و طرح مذکور را اصلاح کرد ، گفت : در این جلسه معاون وزارت امورخارجه ، معاون حقوقی سپاه ، معاون حقوقی وزارت دفاع از  سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات حضور داشتند.

 

نقوی حسینی اضافه کرد :پس از حدود 3 ساعت ، جلسه اصلاحاتی در مورد ، طرح ایجاد شد و متن نهایی تدوین و برای تصویب در صحن  به کمیسیون ارائه شد.

 



:: بازدید از این مطلب : 337
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : سه شنبه 3 ارديبهشت 1398
.

نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی